Little Paris
The Disclaimer

 photo images4_zps73c7c98a.jpg

Hye peeps. The name's wawa. sweet pretty 17 this year. Yeah wild , young and free. im now finding the right path for my life . Reading my blog is a huge mistake guys.So keep it secret (:


Entries About photos


Le' Rules

 photo images6_zps4844951a.jpg

No Harsh words allowed here.
don't ever judge my blog if your blog is better than mine.

Leave your footprints :)


le' awesome friends :)

 photo ebcbd64b-89c1-45ce-bcc7-373afe103a65_zps2ced0fa0.jpg

Friendship is like a precious flower. Ready to bloom every hour. it may stop growing or keep on flowering but one thing for sure , you'll still have it forever :)

Put your hands up people !

 photo images7_zpsfe46e486.jpg" "

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Edited By: Wawa and Naneysya
Others:


mengantuk dlm kelas ? try this (:

hello ! lme da x upload blog ni . . eheheh ..yela,, raye sakan .. ngehngeh ,, sejak blik dri raye2 niey ,, aq nn membe slalu sgt ngatok lam klaz.. korang cm tuhh jgak ke erk ? klu yee ,, aq ade sdikit tips 4 korang ..:) okk.. kbanyakn kite salalu ngantok tyme tgh hari lpaz rehat arn??tpi, ad gak yg ngantok tyme pagi bb kononnye stay up mlm tuhh ..(pdahal nak khatamkan novel ..) -.-


so jom layan tips hilang ngantuk lam kelas :
1.sediakan sebaldi air, tok wat basuh muka kalau ngantuk.. klu org pndang smcam,
wat bodo je .. sbb gerenti dorang nak share air tuhh nn korang .. :)
2.angkt tgn, then soh ckgu ulang ap yg dia ajar..ulang langkah ini tok bbrpe kali untill korang dpt pelempang from ckgu .. ngehngeh ,,.
3.main miskol-miskol lam kelas..kalau ada 6be fon ckgu ley ugak miskol ckgu .. make sure ckgu tak save 6be korang n fon x kne rmpaz ..:P
4.set dengan membe klu spe tdo ,,dia kena pelempang..insyaAllah, kalau korang rse pipi korang tebal n kuat,anda boleh tidur.
5.keluar g amik angin kat luar,10 minit sebelum klaz habis baru masuk ..
6.kalau dalam kelas ada awek cun, usha awek tu sampai habis kelas.. pas ckgu keluar, buat-buat tak paham mintak dia ajarkan..cm tu lahh sebaliknya for pompuan ..ngehngeh ,,
7.men conteng-conteng atas meja...kalau meja kayu, elok buat seni ukir..kalau ada kekasih buat lah "i love u si polan"
8.kalau ada handphone canggih-canggih online lah facebook..kemudian update status "saya sedang online dalam kelas"..tapi pastikan korang tak berkawan ngan ckgu kat facebook.jgn smpai kantoi lakk .. t kne rmpas, kat rumah t dptpelmpang free  from korang pnye daddy ..:)
9.sekejap tengah fikir..
10.bayangkan kalau ckgu pompuan yg aja sbgai lisa surihani sure korang will senyum sorg-sorg bagi yang lelaki.
11.bagi perempuan sila lah bayang malek dalam kl gangster tgh beraksi dekat depan..atau mungkin mail lambong...
12.kalau korang ada laser pointer,halakan at skrin klas...elok laser warna hijau
13.kalau dah mengantuk sangat korang tidur jelah..hahaha


cukuplah tu..aku rasa macam dah banyak sangat aku ngarut ..so kalau korang nak betul-betul hilangkan rasa mengantuk dalam kelas..bacalah doa kepada yang beragama islam..from ape ygaq crik at internet aku jmpe artikel yang menyatakan ayat yg ley dibaca tok hilangkan rasa ngantuk iaitu sepotong ayat daripada ayat Qursi
“LA TAK KHUDZUHU SINATUW WALA NAUM…”(maknanya: [DIA - ALLAH] TIDAK MENGANTUK DAN TIDAK TIDUR”)
bagi non muslim dan yang muslim juga alternatif lain mungkin korang boleh makan gula-gula ke..minum air masak banyak-banyak..tak pun bawak bekal air nescafe ke kopi ke..kasi kaw-kaw holiao ..baru cerah bijik mata..hehehe.
ok la.. byebye ..:)