Little Paris
The Disclaimer

 photo images4_zps73c7c98a.jpg

Hye peeps. The name's wawa. sweet pretty 17 this year. Yeah wild , young and free. im now finding the right path for my life . Reading my blog is a huge mistake guys.So keep it secret (:


Entries About photos


Le' Rules

 photo images6_zps4844951a.jpg

No Harsh words allowed here.
don't ever judge my blog if your blog is better than mine.

Leave your footprints :)


le' awesome friends :)

 photo ebcbd64b-89c1-45ce-bcc7-373afe103a65_zps2ced0fa0.jpg

Friendship is like a precious flower. Ready to bloom every hour. it may stop growing or keep on flowering but one thing for sure , you'll still have it forever :)

Put your hands up people !

 photo images7_zpsfe46e486.jpg" "

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Edited By: Wawa and Naneysya
Others:


PMR 2012 ?

hye korang, rasenye, da lame aku ta update blog y da berkarat ni, haha. :) okayy, tahun ini, aku akan masuk 15 tahun ! and, aku agak takut, sebab. tahun ni, aku akan mnghadapi exam y besar,
iaitu, PMR ! (PENILAIAN MENENGAH RENDAH) :))


seram, sbnarnye, aku tak ready lagi na amik pmr nie,sgt sgt belum bersedia, tnggal lagi lbeyy kurang 7 months lagy.meaning, tahun nie, aku tak boleh maen2 lagy mcm tahun lepas,kne siries tahun ni ! azam aku,  :


:D tak nak tnggal solat.:D siapkan semua homework.:D tak nak tidur dlm kelas lagy.:D no more kapel kapel:D hormat cikgu and org y lebih senior.


harap2 aku, dpt buadd sume nie,. kpd budak2 and abg2 n akq2 y ta amik pmr tahun ini,,doakan kjayaan kamy semua, batch 1997 supaye dpt result y best okay ?


InsyaAllah, aku akn berusaha dgn lebih gigih lagy pada tahun ini, ! :')mybe aku akan stop b'blogging untuk smntare waktu okay. ?nnty lepas dah habis pmr, aku akan kmbali b'blogging.please pray 4 our success okay. ?


hee, okay. itu shaje, aku type off dlu yea,doodlez ~ :))