Little Paris
The Disclaimer

 photo images4_zps73c7c98a.jpg

Hye peeps. The name's wawa. sweet pretty 17 this year. Yeah wild , young and free. im now finding the right path for my life . Reading my blog is a huge mistake guys.So keep it secret (:


Entries About photos


Le' Rules

 photo images6_zps4844951a.jpg

No Harsh words allowed here.
don't ever judge my blog if your blog is better than mine.

Leave your footprints :)


le' awesome friends :)

 photo ebcbd64b-89c1-45ce-bcc7-373afe103a65_zps2ced0fa0.jpg

Friendship is like a precious flower. Ready to bloom every hour. it may stop growing or keep on flowering but one thing for sure , you'll still have it forever :)

Put your hands up people !

 photo images7_zpsfe46e486.jpg" "

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Edited By: Wawa and Naneysya
Others:


dah habis trial :)

hye hye hye hello hello hye ! :) amboihh, da lme beno tk update blog nieh. dlu kan aku pernah kata , nak on blik lpas pmr , tpi, nafsu ni haa nk sgt update before pmr . kesian tgk blog nie . berkarat dah -.- so , aku nak story nehh . meh cni, cek kiah, cek eton bace entry aku niehh ! hee, trial dah habis :)

amboihh , happy beno nmpak ehh . rileks bruhh. baru hbis trial . real pmr belum lagi . students sekolah aku kan, *sekolah tidak boleh dinyatakan happy gyla tyme hbis trial.dah mcm hbis pmr . seronok . siap ad mercun pop pop boom lgi ! suka lah korang kann. nak tahu tak exam apa yang pling susah ? for me lahh kan, math and sejarahh . susah wehh. bagi org y minat sejrah n math, mesti dorang kawteemm je dgn paper tu, but me ?
nak mnangis wehhh :(

haa neh . bukan buku ni jeh aku kne study . fom 1 and fom 2 punya chapter pun kena. hadoii , tensyen . pening kepala and mcm mcm lagi . ada kawan aku ni kan (nma tdak dpt dnyatakan) , lepas habis je exam sejarah, dia kata, 'hadoi susah weh'. tpi, last last . dia yg dpt A ! eishhh , tk bolehh jdi . nak lah jdi macam dia ! hey dgr tak ? nak jdi mcm dia lah ! nak ! nak ! oihh amboihh, desprate betul aku nehh . ishh , ape ape pon , aku hnye bolehh berdoa smoga result aku ok jeh. tak nak lah failed . tak nak ! taknak ! bak kata sorang kkak ni , YOUR TRIAL IS YOUR REAL PMR .huishh , so jgn pndang rndah je trial nehh .  ok lahh . rse nye da bnyk kodd aku type nehh . letih . lenguh jari ni . haha . lepas pmr aku update kay insyaallah . and , lastlast .
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRRI ! tensyen sgt study smpai lupa raya haha .
ok lahh . byebye .  :))