Little Paris
The Disclaimer

 photo images4_zps73c7c98a.jpg

Hye peeps. The name's wawa. sweet pretty 17 this year. Yeah wild , young and free. im now finding the right path for my life . Reading my blog is a huge mistake guys.So keep it secret (:


Entries About photos


Le' Rules

 photo images6_zps4844951a.jpg

No Harsh words allowed here.
don't ever judge my blog if your blog is better than mine.

Leave your footprints :)


le' awesome friends :)

 photo ebcbd64b-89c1-45ce-bcc7-373afe103a65_zps2ced0fa0.jpg

Friendship is like a precious flower. Ready to bloom every hour. it may stop growing or keep on flowering but one thing for sure , you'll still have it forever :)

Put your hands up people !

 photo images7_zpsfe46e486.jpg" "

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Edited By: Wawa and Naneysya
Others:


the end of war (:

hey assalamualaikum , sukanya nak announce yang pmr dah habis . tpi , tak bolehlahh nak seronok sgt sbb result tak keluar lagi ni =.= . tu yang takut . sepanjang mnggu pmr , macam macam perasaan ad kat dalam dri aku . takut , excited , happy ? pun adaa . mathematics ? (yang selalu aku failed tuuh ) , alhamdulillah dpt jawab . on thursday , exam science and sejarah . science ? a little bit easy , tpi tk bolehlahh nak confident sgt. sejarah ? never been easy for me . malam tu jugak , aku dgn bbrpe org kawan aku ni , check paper sejrah . guna buku rujukan . and , based on what we had checked , i've answered 13 questions wrong .means ? markah aku MYBE 78% . is it a B or MYBE an A ? hanya Allah yang maha mngetahui . hanya Dia yang tahu brpe percent usaha yang kita telah lakukan . hnya perlu tawakal .
  the last day of PMR , amboihh seronok gylaa students-ii form 3 nih . siap ade mercun bagai . knp happy sgt nihh ? dah yakin 110% ke yang awak dpt straight A's ? bukan tak bgi enjoy or ape , but kita jgn happy sgt . mase ni lahh mase untuk bnyk berdoa kpd Allah supaye dilembutkan hati pemeriksa kertas tu . ni tak , dah habis exam , makin teruk perangai . pasangan caple y dlu stop ( sebab PMR ) , dah smbung balik . bwak handphone pergi skolah .( macam aku tak bawak je -.- ) , then tinggal solat . guys ape ni ? jagelah hbungan dengan Allah . die yang mmberi kejayaan kpd kita . lastly , goodluck kpd students form 3 yang akan ambil result tu .( including me ) . banyak-bnyaklahh berdoa okay . aku still ingt lagi kata-kata ckgu skolah rendah aku dulu . puan noorizah . die pernah kate , ' ape yang kita tanam , itulah yang kita tuai .' means , ape yang kita betu-betul usahakan , itulahh yang kita akan dpt . okayy ? thats all folks . taa (: