Little Paris
The Disclaimer

 photo images4_zps73c7c98a.jpg

Hye peeps. The name's wawa. sweet pretty 17 this year. Yeah wild , young and free. im now finding the right path for my life . Reading my blog is a huge mistake guys.So keep it secret (:


Entries About photos


Le' Rules

 photo images6_zps4844951a.jpg

No Harsh words allowed here.
don't ever judge my blog if your blog is better than mine.

Leave your footprints :)


le' awesome friends :)

 photo ebcbd64b-89c1-45ce-bcc7-373afe103a65_zps2ced0fa0.jpg

Friendship is like a precious flower. Ready to bloom every hour. it may stop growing or keep on flowering but one thing for sure , you'll still have it forever :)

Put your hands up people !

 photo images7_zpsfe46e486.jpg" "

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Edited By: Wawa and Naneysya
Others:


bila result keluar ni ?

hye assalamualaikum semua . rasanya dah lama weh aku tk update blog . 2 bulan lebih mybe . bukan ape , terlalu sibuk dgnnnn , ummm . haha actually tkde ape-ii punn . aku berblog ni mngikut mood . k back to the the main topic . bila result PMR keluar sebenarnya ni ? hello 97's , bila weh bila ?! "result keluar 22/12 lah"  "no lahh , 24/12 aku rasa" "eh eh bukan 26/12 ke?"  haiihhh , ape lahh macam keling masing masing ni . kalau tak tahu , buat lah care tak tahu sayang . jgn nak memandai mandai . menyusahkan diri , keluarga , bangsa , masyarakat dan negara . or mybe dunia pun susah . sbanrnya , lagi cepat keluar result lagi bagus . boleh menghilangkan debaran yg hari hari aku rasa ni . nak tahu apa lagi bagus ? ahh result tk payah keluar lngsung . biar lembaga simpan . *simpan elok elok tau . haha pandai pandai aku buat undang undang sendiri . 

kejap . kejap wehh kejap ! kalau result keluar 22/12 ,aku tak boleh amik result kat sekolah lahh camni . sepupu aku kawin masa tu -.- *masa tu jugaklahh nak kawin kan . kalau aku jadi pengapit tkpe jugakk . haa , takpelahh . dia tak tahu pun kann . jangan salahkan sesape ye wawa . yang aku ni , excited nak dapat result macam dah kompem kompem je dpt straight A's . solat pun kekadang tinggal . Ya Allah , banyaknya dosa aku . *baru nak sedar kann . puihhh tak ape , masa masih ada . manfaatkan ! harap harap lahh usaha aku selama ni mmbuahkan hasil . bukan buah durian keh . and emm aku form 4 dah weh tahun depan . cepatnya kan . buku teks form 3 pun aku tak habiskan lagi . *seriously kay , aku ni mmg teuk . apa apa pun , i will try to change my attitude . to be a better person . dah nak SPM anak khairul anuar ni . haha , ok then . bye (: