Little Paris
The Disclaimer

 photo images4_zps73c7c98a.jpg

Hye peeps. The name's wawa. sweet pretty 17 this year. Yeah wild , young and free. im now finding the right path for my life . Reading my blog is a huge mistake guys.So keep it secret (:


Entries About photos


Le' Rules

 photo images6_zps4844951a.jpg

No Harsh words allowed here.
don't ever judge my blog if your blog is better than mine.

Leave your footprints :)


le' awesome friends :)

 photo ebcbd64b-89c1-45ce-bcc7-373afe103a65_zps2ced0fa0.jpg

Friendship is like a precious flower. Ready to bloom every hour. it may stop growing or keep on flowering but one thing for sure , you'll still have it forever :)

Put your hands up people !

 photo images7_zpsfe46e486.jpg" "

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Edited By: Wawa and Naneysya
Others:


pertahankan lah ego kau tu wawa -.-

hye assalamualaikum . title hari ni macam best je kann ? haha takk punn . aku nak luahkan perasaan . sebelum tu , aku nak bgthu korang semua yg aku ni mmpunyai sifat ego yg sangat tinggi . aku ni orang yg taknak kalah . teruk kann aku ? haha . bagi aku , aku takkan minta maaf selagi aku boleh buktikan yg aku mmg tak salah . tapi , kalau dah terang tang tang yg aku salah , aku akan mintak maaf . ramai tak suka dgn perangai aku ni . tpi , peduli apa denn ? dah sifat semulajadi aku . korang ada jugak kann sifat buruk . human aren't perfect kay ? i repeat , we are not perfect ! *wehh terover pulakk ok then back to the story . cet , panjang betul muqadimah aku tadi . 

hari ini , jam 10:15 pagi , *mybe aku dpt text from MR . HAHA . haha , dia tetiba marah aku tak tentu pasal . at least , ckp lah good morning dulu ke , dah makan ke belum or tanya tgh buat apa . ni tak , serang aku macam tu . mana tak sedih . pastu , dia bgthu lah ape yg aku dh buad smpai dia marah aku mcm tu sekali . nak tahu ? okay , tak boleh . secret . *ngengade kan aku -.- and then , aku explain lah dekad dia . dia reply , ' ikut najwa r ' . haa , something like that mybe . haha . disebabkan aku dah mula bengang sebab dia bagi respon mcm tu je , aku pun replyy , ehh susah betul cerita mcm ni . -.- mcm ni je lahh .

tulisan hijau text MR . HAHA , tulisan oren saya punya . and tulisan purple ni , storry teller .

after dia reply 'ikut najwa r'

ok
K
aku ni , rasa annoying betul kalau ade org reply 'k' je -.-
ahh skaty r
skaty ? k . thanks

tengok ? dia buat K tu lagi . lepas dia reply mcm tu , aku pun ada rasa bersalah sikit . *see ? aku ni kekadang baik tau  then aku hantar lah text yg aku mintak maaf kat dia . tpi , aku tetap ade salahkan dia dlm bbrape perkara ni . kan dah cakap , aku ni macam ehem ehem sikit . tpi , nak buat mcm mne ? dah benda betul . aku straight to the point je lah dgn dia . patu , last mesej aku tu , aku cakap 'dah . jangan text najwa' bukan nak tunjuk touching , tapi memang aku rasa mcm tu waktu tu . selebihnya , aku taknak cerita sebab text dia selepas tu mmg sangat sangat menyakitkan hati . then , aku pun tak reply lah text dia . fon aku dalam bilik . aku keluar berfoya foya dgn bfff aku . *takde perasaan aku ni   bila balik rumah , dapat text from die .     'najwa , im sorry ): . tak sengaja marah najwa tadi .' tapi , aku kan ego . still taknak reply . walaupun pade mulanya mmg aku yg salah . hahahaha .

cerita ni takde ending *ada yang makan penumpuk kangg. sebab smpai sekarang kitorang tak bertegur . haha . moral for this incomplete story , jangan nak pertahanka ego tu . kalau dah tahu salah , mintak maaf je lahh . tak hilang pun maruah tu . jangan jadi macammm , emmm hahaha me . ok itu sahaja . bye (: