Little Paris
The Disclaimer

 photo images4_zps73c7c98a.jpg

Hye peeps. The name's wawa. sweet pretty 17 this year. Yeah wild , young and free. im now finding the right path for my life . Reading my blog is a huge mistake guys.So keep it secret (:


Entries About photos


Le' Rules

 photo images6_zps4844951a.jpg

No Harsh words allowed here.
don't ever judge my blog if your blog is better than mine.

Leave your footprints :)


le' awesome friends :)

 photo ebcbd64b-89c1-45ce-bcc7-373afe103a65_zps2ced0fa0.jpg

Friendship is like a precious flower. Ready to bloom every hour. it may stop growing or keep on flowering but one thing for sure , you'll still have it forever :)

Put your hands up people !

 photo images7_zpsfe46e486.jpg" "

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Edited By: Wawa and Naneysya
Others:


result semakin hampir :3



hye semua . assalamualaikum . before start baca entry ni , jom sama sama doa dulu . kay *tadah tangan . 'Bismillahirrahmanirrahim , Ya Allah kau berikanlah keputusan yang cemerlang kepada pelajar pelajar tingkatan 3 yang bakal mengambil keputusan PMR tidak lama lagi . kuatlah hati kami untuk menerima apa sahaja ketentuanmu Ya Allah . sesungguhnya , Engkau sahajalah yang Maha Mengetahui seberapa banyak usaha kami selama ini Ya Allah . Amin , Ya Rabbal Alamin . '

okay , terima kasih kepada sesiapa yang berdoa tadi . harap harap dimakbulkan . okay , hari ni 13 december 2012 . result keluar 19 december 2012 . means tinggal lagi 6 hari sahaja . so , batch 97 , manfaatkanlah 6 hari ni . banyak banyak berdoa . buat solat hajat , buat solat tahajjud , solat dhuha . buat seikhlas yang mungkin . Allah Maha Mendengar . kita tak perlu nak jerit jerit bila berdoa . Allah dengar even kita berdoa dalam hati . so , berdoa lah seikhlas mungkin . tawakal :) 

takut ? risau ? bertenang . semua orang rasa macam tu . bila hati resah , pergi ambil wudhu' baca Quran . berserah segalanya kpd Allah . InsyaAllah hati kita kembali tenang . apa apa pun , goodluck kepada semua yang bakal ambil result . termasuk aku sekali . hehe . okay , sebelum ambil result , sila baca

Al-Fatihah - 1 kali , ayat kursi - 1 kali , AL-Ikhlas - 7 kali , AL-Alaq - 3 kali , AL -Nas - 3 kali

berdoa dengan rendah diri dan mintalah sebagai seorang muslim . mulakan perjalanan ke sekolah dengan kaki kanan . InsyaAllah kejayan milik kita .