Little Paris
The Disclaimer

 photo images4_zps73c7c98a.jpg

Hye peeps. The name's wawa. sweet pretty 17 this year. Yeah wild , young and free. im now finding the right path for my life . Reading my blog is a huge mistake guys.So keep it secret (:


Entries About photos


Le' Rules

 photo images6_zps4844951a.jpg

No Harsh words allowed here.
don't ever judge my blog if your blog is better than mine.

Leave your footprints :)


le' awesome friends :)

 photo ebcbd64b-89c1-45ce-bcc7-373afe103a65_zps2ced0fa0.jpg

Friendship is like a precious flower. Ready to bloom every hour. it may stop growing or keep on flowering but one thing for sure , you'll still have it forever :)

Put your hands up people !

 photo images7_zpsfe46e486.jpg" "

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Edited By: Wawa and Naneysya
Others:


More exam ?



Hye. Assalamualaikum semuaa. sihat ? haha , aku sihat . okay this time my post title is about exam. siapa suka exam ? angkat tangan ! angkat tangan cepat !* tengok sekeliling* wahh , ramainya tak suka exam . hahaha. okay apa itu exam ? exam ialah peperiksaan . peperiksaan ialah ? haha , tah pape aku merepek ni -,-  aku rasa , mesti ramai yang tak suka exam kan ? well , siapa yang suka ? kena belajar last minute , takut kena marah dgn cikgu kalau result ke laut . haha , macam macam kan ? aku pun tak suka exam . tak pernah suka kay .

so , untuk pengetahuan korang semua , aku baru je habis exam . before cuti seminggu bulan 3 hari tu. baru je . and ya know what ? kira kira lagi 2 weeks aku akan ade exam semula and it's called PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN. fuihh gila . UB1 pun tunggang terbalik . aku ni baru je masuk upper form and seriously , aku tak berapa nak tahu sangat pasal paper standard SPM ni . huhh , and one more . this time punya exam , ada rombakan kelas . hahaha , makin nak gila aku rasa . but , whatever it is , gua kena kuat ! kuat ! yeahhhh ! *tunjuk muscle* haha , muscle pun takde -,-

addmath ? sejarah ? akaun ?  these three subjects really making me stressed out . how can i score ? cikgu kata . sejarah kena banyak baca . addmath and akaun kena buat banyak latihan . and yeah , everybody knows that aku ni such a pemalas kuasa 10 girl . nak menulis pun kekadang malas ni kan pulak nak buat latihan and baca banyak banyak. teruk nyaa aku ni . teruknyaaa . TERUKNYAAAAAA ! SPM tahun depan wa , haha lambat lagi . *tampar diri sendiri 150 juta kali* gila ke pe ? hahahahaha

haih , tah ape lah yang aku merepek tadi -,- okayy wa . please study hard . SPM is just around the corner . don't expect anything from your PMR result . tak melambangkan apa-ii pun . kalau PMR cemerlang , tak semestinya SPM pun cemerlang , gemilang and terbilang aite ? semuanya bergantung pada usaha . Alright then , buang sikap malas wa ! kau boleh , kau boleh ! wuu semangat betul . haha , okaylah gais . that's all for now . please pray for me . tolong doakan so that aku tak cepat gelabah masa jawab paper -__- thanks gais . bye , Assalamualaikum :)